قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

فرآیند ثبت‌نام برای امتحانات جبرانی مردادماه آغاز شد

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: با اعلام نمرات امتحانات نهایی، فرآیند ثبت‌نام برای آزمون‌های جبرانی مردادماه آغاز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، محسن زارعی با بیان اینکه در بیست‌و‌ششمین جلسه ستاد عالی آزمون‌ها مصوباتی داشتیم، اظهار کرد: نتایج امتحانات نهایی پایه دهم اعلام شده است و دانش‌آموزان امکان ثبت درخواست بررسی مجدد را دارند.

 

وی افزود: به محض درخواست بررسی مجدد، برگه امتحان برای مصحح چهارم ارسال خواهد شد و مصحح چهارم به عنوان مصحح مستقل کار تصحیح را انجام خواهد داد و ممکن است این نمره کاهش یا افزایش داشته باشد یا همان نمره قبل، ثبت شود.

 

زارعی با بیان اینکه نتایج امتحانات نهایی پایه یازدهم نیز اعلام شده است، عنوان کرد: دانش‌آموزان 48 ساعت فرصت برای ثبت درخواست بررسی مجدد دارند.

 

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش با بیان اینکه برای پایه یازدهم باقیمانده برگه‌های امتحانی در حال تصحیح است، ادامه داد: درس تعلیمات دینی برای دانش آموزان پایه دهم و پایه یازدهم و درس فلسفه یک برای پایه یازدهم باقی مانده است و انتظار می‌رود دبیران همکاری بیشتری در وقت باقی مانده داشته باشند تا اوراق به سرعت تصحیح شود و دانش‌آموزان بیش از این منتظر اعلام نتیجه نباشند.

 

وی ادامه داد: مدیران مدارس بعد از دریافت نمرات دانش‌آموزان کار ثبت‌نام را برای آزمون‌های جبرانی تابستان انجام دهند و بعد از انتقال اطلاعات به منطقه، کارت شرکت در امتحانات جبرانی مرداد ماه صادر خواهد شد.

 

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش با بیان اینکه نتیجه آزمون ورودی پایه هفتم مدارس سمپاد اعلام شده است، گفت: اگر اعتراضی نسبت به نتیجه وجود دارد امکان ثبت اعتراض فعال است.

 

زارعی با بیان اینکه سامانه مشاهده سوابق تحصیلی در حال نهایی شدن است، عنوان کرد: داوطلبان با مراجعه به سامانه بعد از پرداخت هزینه‌ای که طبق مصوبه هیئت وزیران تعیین شده است، سوابق خود را مشاهده می‌کنند و بعد از تایید، سوابق به سازمان سنجش ارسال می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر